måndag, februari 04, 2008

Intet nytt under solen (eller säng säljes?)

- eller, det skulle vara det faktum att det var minus 15 grader ute i morse - vilket på intet sätt bidrog till att jag ville kliva upp ur den varma sköna sängen (med tanke på AB Bostadens känsla för värme får ni som testat den själva försöka räkna ut hur varmt det då var i sovrummet). Vi har - till sist - beställt kökstapet. Vitt målat på de delar av köket som har väldigt lite tapet (idagsläget, målat soon to be alltså) och en röd fondvägg mot detta. För er som vet att vi har vackert orangea kakelplattor låter ju detta helt horribelt, men jag tror att det blir snyggt. Varma vackra färger, i ett visserligen litet kök men som i dagsläget känns väldigt kalt och kallt (vita skåpluckor, vita och träfärgade möbler). Så här ser tapeten ut (en ganska mörkt röd, inte rödorange som den ser ut att vara på min dator):


Tyvärr fanns det ingen tapet som vi riktigt gillade till vardagsrummet, eller jag hittade en som var okej, men inte mer och eftersom det skulle kosta drygt 3000 kr att tapetsera där så väntar vi helt enkelt lite, och ser hur det känns framåt sommaren (nu är där så mörkt eftersom vi har norrfönster, vinter och vanligtvis bara mysbelysningen igång att vi ändå inte kan avgöra hur irriterande det egentligen är med blå-grå tapeter *lol*).

Annars väntar vi på en ny säng - en 1.40 m bred ikea-säng, som förhoppningsvis dyker upp senare i veckan (vi måste bara hinna införskaffa några tillräckligt breda lakan. Hittills har min mamma försett mig, men de blir för smala). Hur som helst, det ska bli skönt med en lite bredare säng - det är lite jobbigt att vakna varje gång M vänder på sig... (och det tycker nog han med, fast vice versa ;). varför ni inte får se någon bild? Jamen, hur spännande är ikeas resårmadrasser egentligen? By the way - vill du köpa vår gamla säng så får du den billigt! ;)

1 kommentar:

  1. Röd tapet i köket tycker jag verkar bra! ;) Saknar ibland färgerna vi hade på Nydala, men det är ju sååå praktiskt med den här lattefärgen som man kan kombinera med allt och som vi bara kan bättra på om det blir några märken.

    Gillar korten och layouten du gjorde förra helgen - härligt med färg!!!

    Kram!

    SvaraRadera