fredag, februari 23, 2007

Till sist måste även jag...

(et tu, Myran), beklaga mig lite angående CentralaStudiestödsNämnden (CentralaNervSystemet, som är en helt annan sak, beklagar jag mig inte om, det fungerar alldeles utmärkt för mig). Efter 5.5 års friktionsfritt umgänge försökte jag ansöka om autogiro, vilket inte gick igenom (svaret tog också drygt tre veckor på sig). När jag ändå var in på banken för att skaffa en postväxel (för bilbetalningen), så passade jag på att fråga om det fanns några hinder från dem att ha autogiro till CSN. Eftersom jag har flera andra autgirobetalningar från detta konto tänkte jag att det kanske fanns någon spärr för hur många som var tillåtna samtidigt, men det fanns det inte.

Alltså ringer jag upp CSN, där han som svarar är snäsig och sur redan innan jag sagt mitt ärende. Sedan kunde han förstås inte hjälpa mig, de hade gjort rätt, jag fick helt enkelt prata med banken igen. Jaha. Jag bad i vart fall om att de skulle skicka inbetalningskort för månadsinbetalning i stället för kvartalsinbetalning (för några sådana har jag förstås inte fått bara för att autogirot inte fungerade, jag får väl räkna ut själv mitt nya månadsbelopp? Eller?) Slutet gott, allting gott, (nåja, lakrits smakar faktiskt aldrig gott) jag slipper betala den här månaden!

I övrigt har jag faktiskt bara gott att säga om CSN, jag har som sagt inte haft några problem med dem tidigare, och jag är väl medveten (och oändligt tacksam) att CSN finns, annars hade inte jag kunnat läsa vidare.

1 kommentar:

  1. Usch och fy för CSN. Tror du bara haft tur som inte haft trassel med dem tidigare...

    Har du stämplat nåt med dina fina renar som du köpt förresten? Dom är ju såååå fina :-)

    Må så gott!

    SvaraRadera