lördag, juli 08, 2006

En hel dags...

...köporgier har jag ägnat mig åt. Nu är jag i alla fall en hel del saker rikare (eller, i ärlighetens namn, fattigare). Ett par capri-byxor (beige, från Sisters) och en jeanskjol (mellanblå, från H&M) samt tre par trosor (från KappAhl, som hade "tag tre betala för två" - varför faller jag alltid för sådana erbjudanden?) var det "enda" som avvek från inköpslistan *visslar oskyldigt*. Annars kom jag faktiskt hem med tomma cdfodral (undrar hur många det är som köper tre paket med fem cd-fodral i varje, samtidigt, hos Clas Ohlson? Jag köpte ju dessutom brännbara cd-skivor - med fodral - samtidigt), så nu är mina stämplar snyggt och prydligt undanstoppade (det kommer ju fler stämplar snart, men det blev faktiskt två fodral över. Så de nya ska nog också få någonstans att bo ;). Här står de fint i min cd-hylla (från ikea för övrigt):


En sådan där snitsig, mönstrad sop köpte jag också (jag har ju inte haft någon sop, och varför då inte köpa en rolig sop som kan stå framme - så kanske jag faktiskt kommer att använda den också? Jaja, hoppas inte för mycket nu mamma).
Förövrigt hade Bokia rea på Kalle Ankas pocket, så jag köpte två (de två jag inte redan hade, logiskt nog). Lika bra att passa på - de var ju hur billiga som helst för att vara pocketar, så nu har min samling utökats ytterligare (snart behöver jag ett hyllplan till, till min Billy-bokhylla). Annars var nog dagens mest onödiga inköp den här:

men jag kunde inte motstå den...doktorns dricka liksom (fast ärligt talat var den inte så värst god).

Dessutom köpte jag embossingpulver (jag som faktiskt inte hade tänkt lära mig det ens en gång) och lite papper (i grått, jag tycks ju ha lämnat det jag köpte i Timrå - just det - i Timrå) samt en vit zig chalks-penna, på den lokala papperhandeln (jag har redan två vita gel-pennor, och jag kommer inte överens med dem. Eller några andra gel-pennor heller för den delen. Kan det kanske bero på att jag skriver hårt och fort?).

Mycket reklam för olika företag blev det idag - kan man inte få lite rabatt vid nästa inköp för sånt?

2 kommentarer:

  1. Hej och tack för att du tittade in i min blogg! :-) Jag tänkte att det är störst chans att du ser svaret på din fråga om jag skriver här och japp, det är distresser jag använder när jag färglägger. Ibland blir det någon akvarellpenna också, men helt klart mest distresser.

    Kul med shoppingrunda! :-) Och vilken himla söt sopborste!

    SvaraRadera
  2. Vilken URSÖT "lata pigan" som sambon kallar dem (sopborste med skyffel som har långa handtag)!!

    Låter som att du haft en utomordentligt trivsam shoppingrunda - jag är dock rackarns nyfiken på vad det är för stämplar du gömmer i alla fodralen! Ser ut att vara en rooolig samling!!

    SvaraRadera