onsdag, mars 22, 2006

Arbeta hemma...

..är definitivt lyxigt! Känns skönt att sitta i soffan och läsa och skriva som omväxling mot på kontoret (även om stolarna är nog så sköna där =). Jag har balkongdörren öppen (här luktar fortfarande nyinflyttat, eller kanske snarare, nyutflyttat, förstå inte vad den tidigare hyresgästen använde för megarengöringsmedel!), fåglarna kvittrar och solen skiner.

Jag har redan gjort det arbete jag hade tänkt klara av idag, så nu sitter jag i stället med en hemtenta som ska in på fredag. Sexualitetens idéhistoria är intressant, skulle bara önska att jag hade lite mer tid att läsa (nähä? önskar man inte alltid det?). Varför är jag alltid ute i sista stund tro? Hur som helst, det går hjälpligt bra, trots att jag inte alls varit aktiv under kursens gång. Jag hoppas jag åtminstone kan bli godkänd utan alltför mycket krångel. (Fast jag får säkert göra någon/några extrauppgifter).

Snart är det matlagningsdags. Är rätt hungrig redan, men hade tänkt läsa det sista avsnittet till den fråga jag håller på med just nu innan... bara 7 sidor kvar.

Det här blev verkligen inget spännande inlägg. Jag är ledsen för det!

1 kommentar:

  1. Tack för gratulationen! :)

    Sexualietens idéhistoria? Låter spännande! Som Big Brother fast med intelligens, liksom...? ;)

    SvaraRadera