söndag, augusti 03, 2014

Shopping

Innehållet i min garderob har sett allt mer illa medfaret ut, och mycket är sedan innan Algot blev till (!) så det är kanske inte så underligt. Dessutom använder jag ju väldigt lite kläder när jag jobbar i och med sjukhuspyjamasen. Igår bad jag därför maken om att få åka ner på stan själv och shoppa, och det gjorde jag verkligen (annars brukar man ju aldrig hitta något när man har tid/lust/möjlighet)! En tröja, två toppar/blusar och ett par ankellånga svarta jeans samt ett par svarta ballerinaskor. Jag ska ju till Barcelona med jobbet och oavsett hur mycket jag gillar mina (inte längre så värst) vita Nike-sneakers känns det bra med ett lite snyggare skor.

Blus:
http://www.mq.se/article/flair_blouse?attr1_id=4672
Ankeljeans:

zoomable
och en jade-färgad blus från Åhléns. Inte min vanliga färg, men riktigt snygg faktiskt (produktbilden tycker jag däremot inte är snygg!).

 Å blus
 och skorna då förstås:
http://shopeu.ecco.com/se/sv/ecco/ecco-bluma_3032186/3032187?navId=619&ajax=1&W28_main1_women=&page=-1&size=17%2C18&price=360-3480 
Föga uppmuntrande rent färgmässigt må jag säga, men, tja, det fanns inte mycket färg om man inte ville ha vinrött eller blekrosa (vilket jag alltså inte ville ;).  Nu känns det som om garderoben är uppdaterad för hela hösten (jag tänker att ankeljeansen borde fungera på hösten, då har jag ju ändå stövlar utanpå).

1 kommentar:

  1. Den där tröjan som är öppen i ryggen är urläcker!

    SvaraRadera