måndag, juli 29, 2013

Vi inledde semestern

med några dagar hos myrmamman och myrpappan. Det är så roligt att se dem tillsammans med Algot. Min pappa är trots sina 81 år oerhört förtjust i att leka och busa, vilket förstås uppskattades av Algot! De passade också på att lära honom nya saker, som att slå händerna mot bordet (något som min pappa lärt alla små barn i släkten för övrigt :).

(Notera hur extremt bra färgmatchade de är! ;)

En annan sak som Algot lärde sig fort var att mormor raskt var där och plockade upp (lek)saker som ramlade på golvet, vilket han utnyttjade till max för att få mormors uppmärksamhet! En dag när han satt i sin Antilopstol gick mormor några meter bort för att pyssla i köket, han iakttog henne och såg att hon inte var påväg tillbaka till honom, så då knuffade han lite försiktigt på skallran han lekte med, när hon inte brydde sig om det sopade han raskt ned den på golvet och såg mycket nöjd ut när hon genast kom för att ta upp den.

Tyvärr fanns det lite för mycket att se och göra och lite väl många släktingar och vänner att besöka och träffa (trots att vi inte ens hann med alla), så Algot hade oerhört svårt att somna och även att sova. Han vaknade både en och två gånger på natten och tidigt på morgonen och sov lite (ännu mindre än vanligt) på dagarna - i slutet av veckan var han så trött och gnällig! Vi försökte verkligen på alla sätt att få honom att sova, men han ville verkligen vara med hela tiden. I lördags bar det av hemåt, och söndagen blev en riktig vilodag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar