onsdag, november 07, 2012

Oväntat positiv?

Vi får en leverans från ikea idag, den var planerad mellan 14 och 18 (inte den bästa tiden, jag är jour på akuten i veckan och M har börjat på ny arbetsplats, igen, så alldeles lätt att komma ifrån är det inte). Igår ringde DHL och undrade om vi möjligen kunde tänka oss att ta emot leveransen mellan 18-22. "Jättegärna!" sa jag, för det passar ju betydligt bättre för vår del. Han jag pratade med blev dock så överraskad att han ändå förklarade varför de behövde ändra, men jag är bara nöjd. (Jag måste bara komma ihåg att sätta skruvdragaren på laddning när jag kommer hem).

3 kommentarer:

 1. Carolina11:25

  Att passa leveranser är nåt som nästan kräver deltidsjobb, sjukskrivning eller föräldraledighet! Värst är ändå att hitta lappen i lådan som säger; vi har sökt dig idag kl 10.45 (dvs då alla vanliga människor är på jobbet) och du kan nu själv hämta ditt paket på posten företagspaketutlämning öppet ti-to 11-14 (då fortfarande de allra flesta jobbar).
  Vi har lyckats få vissa speditörer att gå med på att lämna paket på verandan men de flesta är petiga med underskriften...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur, idag ringde DHL om att golvet vi beställt ska komma i morgon. Han lät oerhört förvånad när jag vare sig visste att leveransen skulle vara mellan 9-12 (för det är tydligen självklart), eller att jag inte var hemma! Vem är det? Jaja, de lovade ringa 30 min innan de kommer, så får väl M kasta sig hem...

   Så roligt att du tycker om det! Det ska bli fler bilder också, så fort vi kommit någorlunda i ordning i arbetsrummet :)

   Radera
 2. Carolina11:27

  Förresten är det så roligt att följa ert arbete (och då menar jag inte det på akuten) här på bloggen! Värsta inredningsbloggen ju! Me like!

  SvaraRadera