torsdag, november 08, 2012

Alltså

- det här med moderna ikea-möbler?! Jag minns att man förr aldrig behövde något annat än en sån där ikeanyckel. Nu har jag monterat ihop våra högblanka Bestå-skåp till vardagsrummet och där behövde jag inte någon ikeanyckel alls! Vad har hänt?De blev fina, och min mor har, som tur är, försett mig med en utomordentlig skruvmejsel med bits (för det tyckte hon att man behövde när man flyttat hemifrån, och det hade hon ju rätt i). Vi ska dessutom ha en glasskiva ovanpå och under den blir det nog ett färgglatt papper (läs: papper man slår in paket i, i någon glad färg. Orange?)Jag tror förresten att Bestå blir den nya Billy, men vi får se. 

6 kommentarer:

 1. Hejsan och roligt att du kikade in hos mig, tack för din kommentr, tapeten kommer från midbec saturnus. Finns i flera färger. den vi har har vit botten med silvermönster. Hoppas det hjälpte lite

  Kram/Emma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Den skulle passa bra i vårt vardagsrum/matrum, när det blir dax att fixa där.

   Radera
 2. En gång brandgul alltid brandgul!! Trevlig helg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart! Detsamma!

   Radera
 3. Emma, Helenas svägerska11:01

  Jag hittade hit via Helenas dagar där du lämnat en kommentar.

  Min sambo och jag har höga Beståhyllor i vardagsrummet. Längst ner har vi glasdörrar. I dem har jag satt bitar av tapet. Kom att tänka på det när du skrev om glasskiva... Om du vill byta dörrar nån gång så är det ett tips, lätt att förändra utseendet :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla för tips! Jag har annars tänkt att kontaktplast borde fungera om man tröttnar också :)

   Radera