söndag, september 30, 2012

Packeri, packera

packa allt? Den 15 får vi (förhoppningsvis) nyckeln (nycklarna, kan väl i och för sig tänkas) till huset och på fredagen går flyttlasset (jag har nog berättat för alla att vi först ska måla och fixa lite, innan sakerna kommer. Måla tak, till exempel). Så vi har börjat packa. Jag förstår inte vem som har så mycket saker (läs: böcker och pyssel). Det tar sin tid. Än är inte arbetsrummet tomt och jag tror flyttfirman har fel i hur många kartonger vi behöver. 30 säger de, mer säger jag. Vi får väl se. Hittills har vi kommit så lång att vi ser tomma hyllor i bokhyllorna, pysslet är packat till 3/4 (inte hurtsinnehållet, men det kanske kan vara där om vi bara, tja, knyter ett snöre runt hurtsen?) och skrivbordsytan skymtar för första gånger på flera månader. Annars skyms golven bra med kartonger (ingen skada skedd) och dammråttorna trivs och yr runt våra fötter (som vanligt). Skönt att veta att vi slipper bära allt i alla fall, så för min del spelar det ingen roll om det blir fler än 30 kartonger ;)

(ja, jag packar förstås inför kommande vecka också. Allt viktigt ska nog komma med: dator, telefon, kamera och stickning).

2 kommentarer:

  1. Jag vet inte hur många kartonger det blev till slut för oss. Jag hade inte kunnat packa så mycket själv så vi började packa på allvar på fredagkväll... Tror att det blev 10-20 banankartonger och 30-40 flyttkartonger till slut + några fler kartonger. Och då hade ju faktiskt M flyttat ut en del saker tidigare... Så jag tror också på fler... Har man mycket böcker (och noter) så har man :)

    SvaraRadera
  2. Åh, här har jag inte varit på ett tag... spännande med flytt! Nu finns du i min Reader så jag får se hur det går!

    SvaraRadera