söndag, september 23, 2012

Efter att ha läst på

så blir det nog ett matt parkettgolv i såväl hall som kök. I grått. Enda problemet är att grå golv är ovanliga?! Jaja, det på bilden här nedanför är snyggt.

4 kommentarer:

 1. Carolina17:14

  Hur lämnar jag kommentarer med min mailadress på din blogg? Blir så osammanhängande att få svar på kommentarer på min blogg...? Min e-post är namn@efternamn.se om du vill svara :)

  Nåväl, det jag tänkte säga var att jag tror att det är smart att ha samma golv genomgående, eller iaf i flertal rum. Känns mer sammanhängande om det inte är nya material i varje rum.
  Tänk på att det är lacken på parkettgolv som avgör hållbarheten. Ett lackat golv tål mer stötar, fläckar, hundklor och småbarn jmf ett matt golv. Men väljer ni en matt parkett som går att slipa om flera ggr så är ju det en lösning. Snygga inspirationsbilder! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kanske kommer svar till dig om jag svarar här, jag vet faktiskt inte?

   Ja, jag tänker absolut ha samma golv i kök och hall (i v-rummet är det parkett och allra ytterst i hallen så är det klinkers). Det är ju lackat, fast med matt lack, så jag vet inte hur mycket det påverkar (men det visar sig väl ;)).

   Tack!

   Radera
 2. Grått blir säkert jättesnyggt! Börjar själv bli rätt less på den vanliga ekparketten men ingenting motför hur less jag är på orange/beige plastmatta:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej orange/beige plastmatta *tittar mig omkring* gör ingen glad ;)

   Radera