söndag, november 30, 2008

Det klagas alltid på att SJ

inte håller tidtabellen. Jag har sällan kommit sent när jag åkt tåg - men varje gång jag är ute och flyger (tja, i dubbel bemärkelse... :D) med SAS så är jag försenad.

Jag läste för övrigt i diverse flygtidningar (ja, jag hann med ett par medan jag väntade på att få gå ombord) att Lufthansa eventuellt skulle köpa upp SAS - undrar om det blir mer tysk punktlighet då? Annars var det en så kallad behaglig flygresa (ja, flygvärdinnorna brukar ju alltid önska oss passagerar det när de pratar).

Så nu sitter jag på Mornington Hotel City i Stockholm och surfar (och funderar lite på om alla svenska hotell beställer sina sängkläder från samma firma). Lite nervös är jag allt inför morgondagens föreläsning, men det ska väl gå bra: det jag oroar mig är mest att jag ska prata för kort tid, det är svårt att lista ut hur mycket fakta som behövs för 45x2 minuter i föreläsningsform. *gulp* Inte vet jag hur många det är som ska jag ska föreläsa för heller - men det stressar mig inte. Stå på scen är ju alltid roligt!

För övrigt är det rätt skoj att resa genom halva Sverige och sova på hotell utan att betala på annat sätt än att prata om det ämne man kan mest om.

2 kommentarer:

  1. Lycka till imorgon, det kommer säkert gå superbra! :) *kram*

    SvaraRadera
  2. Jag har flugit en del med Lufthansa och trust me, ingen tysk punktlighet där! Dessutom brukar de inte informera om att planet är 30 minuter försenat förrän man rusat från fiket/restaurangen/affären/... för att hinna till gaten i tid. För att sen få stå där och vänta alltså. Det gäller iofs kanske framför allt Munchens flygplats...

    Kul att du tittade in på vår blogg förresten :-)

    SvaraRadera