lördag, juli 12, 2008

Tre saker

Tettiz utmanade mig, och jag är inte sen att nappa ;) - passar perfekt när man gör ingenting på nattjouren (jag är ju konsult, typ, känns ju verkligen rätt med tanke på att resten av de nattarbetande läkarna är specialister... jaja, medicin är jag ju rätt familjär med :D)

Tre namn jag går under: Ellinor, Palten, Älskling (de två senare av sambon, smeknamnet Palten har en låååång intern historia bakom sig). Förr (läs för 10 år sedan) kallade alla mig Elli.

Tre saker som skrämmer mig: Att min familj skulle bli sjuk, att sambon inte längre vill ha mig, allt otrevligt som händer i världen.

Tre saker som jag har på mig: *fnissar* Sjukhuspyjamasen - vita byxor med resår i midjan, stor vit "blus" samt vit rock (med allt man kan tänkas behöva i fickorna, från stetoskop till EKG-linjal, via halstabletter, småpengar, minneslappar...) - men pyjamasen är skön!

Tre sanningar: Det löser sig, sa han som var hård i magen (kan användas i alla sammanhang, passar ofta bra på jobbet också ;). Det som inte dödar härdar. En bokälskare går aldrig till sängs ensam (så sant som det är sagt - instämmer med Tettiz m.fl.).

Tre saker jag verkligen vill ha: Ett rikt liv. Barn. Ett jobb jag trivs med (jodå, jag trivs med mitt yrke, men byter just nu arbetsplats rätt ofta under min AllmänTjänstgöring... varannan-var tredje månad sisådär).

Tre bloggare jag utmanar: Evelina (Wih) och alla andra som inte är utmanade redan!

1 kommentar:

  1. Ha ha! Vill minnas att du redan utmanat mig på denna för några månader sedan - svarade nog till och med då! :D

    SvaraRadera