söndag, juni 22, 2008

Gravad lax till frukost

äter vi rätt ofta hos mina föräldrar (myrpappan har fiske som sin största hobby och myrmamman gravar lax/öring/regnbåge själv). Jag gillar verkligen gravad lax, och bestämde mig för att det var den fisktyp vi skulle äta på midsommar (sill går bra till ägg, men med potatis och gräddfil? Nej, det är inte mat för en myra det). Förrätten såg ut så här, och gravlaxsåsen (hovmästarsåsen) gjorde jag själv. Den blev som toppengod!

2 kommentarer:

  1. Hejsan hejsan!
    Läste just ditt inlägg om mitt popupkortet jag gjort till Madeleine som tagit läkarexamen! =)
    *hihi* tossig jag är va!? Som läser det NU!! ;)
    NÅja, du skrev att du kände en tjej vid just det namnet som tog läkarexamen å det är inte omöjligt att det är samma person, för jag tror hon faktiskt gick uppe i Umeå! =D
    *hihi*
    Hennes mamma heter Bergenlid i efternamn..men om hon heter det, det vet jag inte..men kanske? =)
    Kramis Petra

    SvaraRadera
  2. Ser såååå gott ut...!!
    (Och jag brukar vägra matjessill om jag inte får ägg till... Maken har vant sig - svärisarna är mer skeptiska... *ler*)

    SvaraRadera