fredag, juni 06, 2008

Examen, student...

...även för oss duggar högtiderna tätt just nu. Nästa vecka ska två nyblivna studenter uppvaktas, en god vän till mig har tagit examen efter tre års studier och min brorson har blivit pappa så en bäbis ska också hälsas på. Ikväll bär det av söderut (men jag har minsann tittat in på smhi:s hemsida, och det är inte mot värmen... *suck*). Hur som helst, två kort får ni se här, det sista kortet finns här.

Min kompis gillar egentligen svart, guld och vitt, men jag kunde inte riktigt med att göra ett examenskort i de färgerna. Men gillar man guld, bör man ju uppskatta att såväl det mönstrade papperet som det vaniljvita och det turkosa i fjärilarna är blingpapper. Fjärilarna är utskurna med CR:en efter en mall som finna gratis på nätet (googla craft robo+butterfly så dyker den upp). Ja, förresten så är bladrankan också utskuren så, hmm, och mallen är från samma ställe!


Det andra kortet är till sambons syster, svårt med färgerna, för jag vet inte vad hon gillar. Nåja, jag valde i alla fall att inte göra det så färgglatt, som jag brukar. De minsta systrarna är tvillingar, därför är en extra ren inklippt...

4 kommentarer:

 1. Alldeles ljuvliga kort, de kan ju inte bli annat än succé! Ha en riktigt trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Jämarns så snygga kort!!

  SvaraRadera
 3. UUuuuuursnygga kort! ♥

  SvaraRadera
 4. Snyggt kort!!! underbar stämpel....

  SvaraRadera