lördag, maj 03, 2008

Jag mötte Lassie

- utan att ens känna igen henne! Jag och sambon hade varit på stans enda (?) affär med våtrumstillbehör för vi behövde ett extra vattenuttag till vår (nyinköpta men second-hand) bänkdiskmaskin. På väg därifrån (prylen fanns men var jättedyr (!) om någon undrade) så hade en buss stannat utanför före detta Blå (jag vet faktiskt inte vad de heter nu). Jag såg en kvinna med ett barn i famnen och väldigt höga - men ack så snygga - klackskor, tänkte inte närmare på det och gick förbi mängden (det var kanske 15 prsoner som stod där). M sade då "Det där var ju en massa kändisar!" -"Eh, jaha", sa jag, vände mig om och såg en deltagare i parlamentet. "Det var ju Charlotte Perelli". -"Hon med barnet?" frågade jag. "Ja!". Undrar just vad det kan vara för event i Umeå i helgen som gör att de är här?


Edit 080505

För övrigt sa sambon, när jag läste om Sound of Music och Pernilla Wahlgren i VK i morse - ja, det kanske var hon som var på stan i lördags! (Det skulle ju på något sätt stämma lite bättre... ;)

5 kommentarer:

 1. Haha... Just Charlotte Perelli har gjort samma sak mot mig :) Jag var på Lindex typ och såg nån som var väldigt gravid (i klackskor) och tänkte OJ! Och sedan tyckte jag att hon väl ändå såg lite bekant ut..?

  SvaraRadera
 2. Huvudsaken att du såg klackskorna iaf! :)

  SvaraRadera
 3. Annika20:17

  Hmm... Kan hon ha varit och tittat på Pernilla W som var med i The sound of music? Det verkar lite långsökt förstås...

  SvaraRadera
 4. Skyttedags, när då? Var kan man se det? *mumlar något om att de minsann skulle kunna maila ut om det*

  SvaraRadera
 5. P.S. Jo, jag hade ju visst fått ett mail... *visslar förstrött* D.S.

  SvaraRadera