fredag, maj 02, 2008

Eftersom sjukhuset inte tar semester

- och patienterna sällan blir mirakulöst friska bara för att det blir klämdag traskade jag glatt (nåja) iväg till jobbet. Det var ganska roligt för det var inte en enda person ute och på parkeringsplatsen (ja, utanför lägenheten alltså) stod så många bilar att jag bara gapade. =D Sjukhuset var också lugnt... Det är ganska fascinerande när allt stannar av - utom vissa instanser då förstås.

Jobbet var i alla fall roligt idag. Jag lyckades faktiskt åstadkomma ett par saker, fick beröm för allt jag gjorde. Även lite mer oväntat beröm som "det var en kort och bra patientrapport". Eh, det hade inget alls att göra med att jag inte visste mer detaljer än så. Jaja, jag är rätt säker på att det viktigaste kom med i alla fall =D. Jag blev visserligen irriterade när jag ringde ett samtal och fick en helt oförtjänt skopa ovett av en person som vägrade lyssna på vad jag sa när jag försökte reda ut ett missförstånd (inte av någon på min avdelning). När jag berättade för de andra sa de bara "det är hon du pratade med va?" - tydligen var det vanligt... *skakar lite på huvudet*. Nåja, nu blir det geriatrik i en månad framåt - det blir nog bra!

1 kommentar:

  1. Tänk vad skönt det vore, både för patienter och personal, om patienterna blev friska på helger, helgdagar och några veckor på sommaren! :)

    SvaraRadera