tisdag, september 25, 2007

Två nya layouter

åstadkom jag igår kväll. Det gick verkligen lekande lätt - och det är ju så skoj! Bilderna är bägge två från förra veckans höstpromenad, det ordinarie kortet till höst-LO:en ser ut så här:
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Allt papper och alla dekorationer är från Cocoa Daisy's septemberkit. Eller, förresten, inte de orange bokstäverna som är utskurna på CR:en och 3d-lackade). Är det förresten någon som provat det matta 3d-lacket?
och så här blev layouten:
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
(Nej, allt sitter inte snett, jag har bara fotat och inte orkat använda "skew" ordentligt).

"Härlig, härlig, men farlig, farlig" - att skogens vackraste svampar är giftiga är för mig obegripligt. Jag har sökt i flera år (ja, på hösten då förstås) efter vackra flugsvampar att fota, men inte hittat en enda. (Nej, inga fula heller). I år gick jag ungefär 50 m från huset, och där stod flera stycken, bland andra denna:
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Även här kommer alla papperen från Cocoa Daisy's septemberkit, den orange filten är från junikitet (tror jag), postitlappen från augustikitet och papperet som jag skurit ut bokstäverna i är från julikitet. Jodå, det händer att jag använder andra papper också, dock inte så mycket, eftersom jag sällan hinner använda upp allt som man får varje månad.

Förresten har även jag anmält mig till den bildbehandlingskurs på 7.5 poäng som moderskeppets kaptener har, hoppas jag kommer med! Den går till våren och är en distanskurs på kvartsfart (inga samlingar), och det skulle passa bra med tanke på att jag jobbar. Jag är ju alldeles för slö för att läsa böcker i ämnet bildbehandling också, så det låter som klippt och skuret för mig. Jag har hört flera andra scrappar som går den, och den känns nyttig alldeles oavsett. Här finns mer information om kursen, om du är intresserad. Dessutom vill jag ändå läsa något till våren, eftersom jag väl gissningsvis kommer att befinna mig i studenvärlden (om än inte -livet) ett tag till.

2 kommentarer:

  1. Fotot på vassen är underbart! Gillar dina LOer också, har heller aldrig sett nån vacker flugsvamp, sån där riktigt röd med fina vita prickar på, men på väg hem från skolan en dag såg jag en, saknade kameran lite då :)

    SvaraRadera
  2. Vad kul att du anmält dig till kursen. Jag tänker att jag ska göra det någon annan gång, men inte just i vår.

    Härliga höstlayouter! Jag tror att mitt sept-kit blivit fördröjt för att jag beställt dare-boken och de väntade in att den skulle komma innan de skickade. Och mitt aug-paket blev fördröjt just för att det strulade med den där boken som blivit försenad i flera omgångar. Så jag hoppas på att mitt okt-paket kan komma lika snabbt som ditt! :)

    SvaraRadera