torsdag, juli 05, 2007

Mitt första Cocoa Daisy-paket

... och jag är så nöjd! Massor av papper i härliga färger och mönster, dekorationer av olika slag (filtbanden! *dräglar*) Chipboards, rubon-alfabet (mitt första), ett dragspelsalbum... Inte alls färger jag själv hade valt, men oerhört inspirerande - det kliar i fingrarna av iver att sätta igång! Det känns verkligen lyxigt med ett färdigkomponerat paket (det är roligt att blanda papper själv, men svårt när man måste göra det via datorskärmen) - speciellt som man fick med dekorationer också. Jag tror det blir ett roligt sätt att prova något nytt! *skuttar iväg till det något belamrade skrivbordet*

Ja, just det ja, här är paketet (mitt eget foto):
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Annars finns det förstås på Cocoa Daisys hemsida också.

7 kommentarer:

 1. Åhhh, ser härligt ut!!!

  Blåser det hos er?! Här är det precis vindstilla men regnar. Förutom att det är lite besvärligt eftersom min jacka inte längre täcker magen så är jag rätt nöjd med det vädret... Och det går inte precis FORT när jag promenerar upp till sjukhuset! ;)

  Tja, jag har berättat för bebisen vad ni tycker om den 11:e som födelsedatum, men jag är inte helt säker på att den lyssnade.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Oiiiih vilka fina grejjer! :-D

  SvaraRadera
 3. åååå! mums mums mums!

  SvaraRadera
 4. Vad härligt det ser ut!

  SvaraRadera
 5. Åh! Vilket härliga saker!!!

  SvaraRadera
 6. Katja10:43

  Hej!

  Vilka fina grejjer, skall ta och kolla in den där sidan.

  Tack för kommentar i min blogg, roligt att du hittade dit.

  Kram

  SvaraRadera
 7. Kikar in på ditt månadspaket. Det som jag beställde har också kommit, ett av dem iaf. Du kan se vad jag har hittat på med det i min blogg.

  Vilket fint minialbum du gjort! Jättesnyggt!

  SvaraRadera