tisdag, mars 20, 2007

I natt drömde jag...

...att jag inte fick forskar-AT. Just det var ju inte så skoj. Skoj vad däremot drömmotiveringen till varför jag inte skulle få tjänsten: "Nej, det är för att du inte la till någonting om sniglar i din artikel, som en av granskarna vid ditt mittseminarium föreslog". Jahaja, vad nu en snigel skulle ha att göra i min forskning om depression hos äldre. Jag skulle bra gärna vilja veta, hur min hjärna fungerar ;).

För övrigt är jag ganska obrydd huruvida jag får AT till hösten, får jag det inte så har jag ju fortfarande min forskning - och när jag (eventuellt) är klar med den kan jag ju alltid vikariera lite. Att vikariera är ju om inte annat ett behändigt sätt att titta närmare på olika intressanta specialiteter.

3 kommentarer:

 1. Sara06:00

  Ja, drömmar är konstiga... Och inte blir de mer normala av att man blir gravid... ;)

  Jag tror inte att mitt blodtryck är tillfälligt utan mer av den konstanta karaktären, men det är också bra för att då betyder det ju att det inte är ett tecken på preeklampsi. Men så långt hittade inte barnmorskan i sin pärm med PM. Men det kommer väl uppenbara sig till slut. Mysigt att lyssna på lilla hjärtat var det i alla fall!

  Åhhh vad din tagbok blev snygg!!! Gillar den klart mer än min egen...

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Nämen hur kunde du utelämna sniglarna?! ;-) Hoppas du får forskar-ATn iallafall!

  SvaraRadera
 3. Det kanske är det där med snigel-på-ögat som påverkar ;-)

  Håller tummarna för att du ska få din AT i alla fall, med eller utan sniglar i artikeln.

  SvaraRadera