onsdag, januari 31, 2007

Jag vs distresserna 1-1

Idag efter arbetsdagen (som för övrigt spenderades hemma), så bestämde jag mig för att det var dags att måla några av de nya hÄngel-motiven. Sagt och gjort, jag slog mig ned vid skrivbordet beväpnad med en (h)ängels tålamod (ja, också distresserna då förstås). Jag och mina distresser brukar nämligen inte komma så bra överens. De brukar nämligen bli lite lätt knottriga på kläderna, mina motiv - så även denna gång. Efter att ha misslyckats med flera uppstämplade motiv, så bestämde jag mig för att lyda alla de visa kvinnors råd som jag har läst (vaddå, bör man lyda dem direkt?), och byta papper. Visserligen hade jag bara akvarellpapper hemma (förutom de albumpapper jag använde) - men det fick duga. Och se, det blev faktiskt bättre. Ännu bättre blev det när jag bytte till en stor pensel (ja, ni ser ju själva hur stor den är ;). Så nu måste jag bara hitta igen någon gammal tråd på pyssel-forumet för att se vad som rekommenderas så att denna papperstyp kan införskaffas. Dock är jag fortfarande inte helt fötjust i mina distresser, jag föredrar mina akvarellpennor (så beware distresser! Sköter ni er inte så säljer jag er och köper lyx-akvarellpennor i stället!). Så här såg det i alla fall ut när jag var någorlunda klar:
Photobucket - Video and Image Hosting


Hur som helst målade jag upp en snitsig färgkarta, för att slippa fundera på vilken färg som är vilken, på mitt lock.
Photobucket - Video and Image Hosting

Jag har mina färger på ett lock, sedan sätter jag burken ovanpå - mycket behändigt (tycker jag själv i alla fall =).
Photobucket - Video and Image Hosting

...och så här ser det ut när jag är i farten och pysslar (numera sitter jag vid skrivbordet i vardagsrummet i stället för i köket):
Photobucket - Video and Image Hosting

2 kommentarer:

  1. Va fint du har målat!
    Visst är det dom nya hänglarna?

    Jag har också börjat använda akvarellpapper när jag stämplar, håller med om att distresserna blir sååå mycket bättre då!

    Må så gott!

    SvaraRadera
  2. har inte ens tittat åt distresser , de lilla ja stämplar målar ja med akvarellpapper, du får säga hur de går för dig, så får ja se om ja med ska köpa , själv har ja börjat så smått med armband, o bytt blogg eftersom ja aldrig blir nöjd :)

    SvaraRadera