tisdag, oktober 17, 2006

Sådana där små tester

... är ju alltid skojiga! Den här finns här hos Zapera. Jag tyckte den stämde riktigt bra faktiskt.


Utåtriktad Planläggande Abstrakt Tänkare

I grafen (som jag inte lyckades kopiera - inte ens html-versionen) nedan kan du se, hur du är placerad i de fyra centrala personlighetsdimensionerna. Ju närmare ändpunkterna du är, desto mer uttalade är dina karaktärsdrag:
Inåtvänd - Utåtriktad: 75% utåtriktad
Planläggande - Upplevande: 60% upplevande
Konkret - Abstrakt: 75% abstrakt (ja, jag brukar inte alltid känna mig helt konkret - lite vag i konturerna så där...)
Tänkare - Känslostyrd: 60% tänkare


Sådan är du:


Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera. Men ärligt talat så är det ju *nynnar* "de små, små detaljerna som gör det!"

Du tänker logisk och värdesätter problemlösning där du får använda huvudet. Du är en ärlig och renhjärtad person, som bedömer andra människor utifrån samma värderingar som du bedömer dig själv.

1 kommentar:

  1. http://vardagsglimt.blogspot.com/
    hit har exilmamman flyttat : )

    Vi är i samma bransch inser jag nu....

    SvaraRadera