söndag, augusti 20, 2006

Smyckepyssel

Igår kväll, när jag borde ha städat, så ägnade jag mig i stället åt att skapa smycken. Det var faktiskt mycket roligare!

Armbandet är gjort för att matcha ett par örhängen jag gjorde i våras. Jag funderar dock på att lägga till en kedja också. Vad tror ni? Pärlorna är dels Tradera-vinster (de guldfärgade) och dels köpta från Chinapainter på PMU i våras:

Photobucket - Video and Image Hosting

Sedan gjorde jag ett par örhängen inspirerad av de örhängen min kompis S hade på sig i lördags. Enda likheten är nog att de är långa och dingliga - men jag blev nöjd. Pärlorna är samtliga Tradera-vinster i glas:

Photobucket - Video and Image Hosting

Till sist gjorde jag ytterligare ett par örhängen, har sett något liknande antingen på H&M eller på någon av bijouteri-butikerna i stan (fast andra färger). De små pärlorna är tjeckiska glaspärlor (som är betydligt blekare i färgerna än vad de ser ut att vara på kortet) från Zionesse och dropparna i mitten (som faktiskt är ljust rosa, lite åt rosenkvartshållet, i verkligheten) är en Traderavinst (från Sekanum i vart fall):

Photobucket - Video and Image Hosting

Nu är jag så sugen på att pyssla mer - och ett kort ska jag göra ikväll (har nämligen bestämt mig för att skicka mitt livs första RAK, joråsåatt). Skönt att plötsligt ha funnit lite inspiration till smycken - den har varit borta läääänge nu (fast jag klagar inte - papperspyssel är ju roligt det med).

Nu ska jag gå och göra min mamma stolt över mig (ja, jag ska städa - dammsuga till och med).

1 kommentar:

  1. SNYGGTSNYGGTSNYGGT!
    Särskilt det första *dreglar* :D

    ...och det är KLART att det heter fådda. Vad skulle det annars heta? Fåade? Fåiga? Fåtilerade? *fniss*
    Du ser? Fådda är det enda vettiga alternativet - gå genast och hånflina åt pojkvännens okunskap! :P

    SvaraRadera