fredag, augusti 18, 2006

Klart pysselskadad...

eller *ingen vill veta var du köpt din tröja*.

Pysselskadad är man defintivt när man om tröjan man vill prova tänker: "Ja, mönstret ser ut som om det är gjort med foamstamps". Döm själva:Ja, det blev faktiskt en hel del shoppande idag (så går det när man tänker "jag skulle gärna hitta en ny tröja" - det borde jag väl ändå veta att man sällan hittar någon ny tröja...betala brukar man minsann få göra - om jag nu inte har mamma med mig, förstås). Dessutom blev det en ny vit bh (men det har jag letat i flera månader - fast den köpte jag i och för sig innan de andra - läs: dyrare - inköpen), två par trosor, ytterligare en ny tröja (från den där butiken ni vet, för "ungdomar" som kör en massiv reklamkampanj JuCt nu). Lite pyssel-inspirerad även den, med "doodling" i glittrigt svart på ryggen. Till sist ett par 7/8-byxor, jeansvarianten. Precis sådana som jag har letat efter (den som söker skola också finna) - så jag inhandlade dem trots att de var hutlöst dyra (men jag hade ju äntligen hittat dem, mina drömmars byxor).

Naturligtvis blev det ett par pysselrelaterade inköp också - kristallfärgade och orange rocaillepärlor samt lite wire och en ny - smal - pensel.

Efter detta ytliga inlägg kan det kanske vara på sin plats att poängtera att jag har trivts jättebra på jobbet, det känns verkligen sorgligt att det var sista dagen idag. Längtar inte alls tillbaka till "kontoret" och forskningen som tar vid igen på måndag. *bläh* (Jodå, det där kvalar nog in på tio-i-topp över Dagens i-landsproblem).

4 kommentarer:

 1. Hihi,jag ska nog också börja kolla efter pysselinspirerade kläder :)

  SvaraRadera
 2. Snygg top! Tycker att den verkar matcha IKEAs tidskriftssamlare med - du kanske kan stå och se dekorativ ut bredvid tidskriftssamlarna och foamstämpla allt runtomkring? Vore väl en najs bild?! ;)

  SvaraRadera
 3. Oho.. Den är ju tokfin.. Ja, lite pysselinspirerad är den väl men ja skulle lätt göra den till en favorit =) För övrigt låter Zarahs idé väldans fin. hehe

  SvaraRadera
 4. Åh, vilken fin top! Får man fråga vart du köpt den? Eller var det kanske oxå JC?

  SvaraRadera