söndag, maj 14, 2006

Pysselträff

Hela helgen har jag varit på pysselträff, det var riktigt roligt. Jag fick en hel del gjort (trots att inspirationen lyste med sin frånvaro under större delen av lördagen). Jag ska ladda upp bilder på alstren så snart jag orkar, förhoppningsvis i morgon. =) Mycket folk var det också, jag har inte hunnit prata med alla (eller ens försökt för den delen). Många är verkligen duktiga och det finns så många olika prylar som förenklar pysslandet (själv äger jag i alla fall en skärmaskin, och den är guld värd!).

Ett stort tack till arrangörera, där Lilla Sara var en av dem. Jag träffade också en hel del människor från Pyssel.net och några från Scrappiz (där dock inte jag hänger så mycket - men jag är faktiskt registrerad användare). En del var väldigt lika från sina avatarer, andra var det definitivt inte (jag fick i alla fall höra att jag var det - och det var ju bra, för det tycker jag nog att jag är =). Misstänker att jag missade en hel del människor som jag hade tänkt prata med, bara för att jag inte förstod vem det var. Nåja... Vid tre idag var jag klar med allt jag tänkt åstadkomma och åkte hem och sov. En kanske inte alltför produktiv helg, men jag fick ju mina planerade saker åtgärdade så. Dessutom köpte jag en hel del nya papper från de två butikerna som var där och lite pärlor från pärlbutiken som var där under lördagen. Det var riktigt roligt att kunna titta på papperen (och pärlorna) irl innan man handlade. Nu vet jag dessutom var i Umeå som Krumelur finns, så räkna med mig som kund!

Annars så har väl helgen varit sådär. Tur att jag hade pysslandet att koncentrera mig på - annars hade jag nog lätt grubblat ihjäl mig =).

2 kommentarer: