söndag, augusti 18, 2013

Vi har nu


en bebis som ålar sig fram. Vi har också ett mycket ostädat hus, vilket är en dålig kombination - förutom att åla gillar ju Algot, som bekant, att äta saker. Hos oss hittar man många saker som ligger på golvet, de flesta inte av karaktären "bör ätas". Igår, när det ändå ösregnade större delen av dagen, slog vi till och storstädade! Jag ägnade mig åt arbetsrummet (detta sorgebarn) och maken resten av huset. Det tar ungefär lika lång tid att få ordning på. Jag hann förvisso med lite sovrum och toalett också, och en sväng med dammtrasan på övervåningen. Så nu kan Algot få åla runt bäst han vill. Vi beslöt oss också för att återuppta torsdagsstädningen igen, det behövs!
Förresten blir jag väldigt inredningssugen/-inspirerad när vi rensar och fixar här hemma. Jusst nu är jag mest sugen på att ändra om lite i arbetsrummet, kanske med vitrindörrar till bokhyllorna (känns ju som om det snart kommer behövas...), men vi får se!

Edit: jag började med att flytta förvaringsmöbeln i arbetsrummet från skrivbords"kanten" till innerväggen - det blev riktigt bra, mycket behagligare i rummet med mer luft. Dessutom blir det (sannolikt) inte en avstjälpningsyta/förlängt skrivbord utan går att ha med lite fina saker på - just nu med DesignHouse Stockholms Block Lamp.

Så här kan det se ut, fast nu går det lite fortare...

2 kommentarer:

 1. Så kul när det går framåt i utvecklingen! :D
  När jag kollade inlägget via Feedly fanns det en liten video med, men jag kan inte se den nu? Synd, hade varit kul att se!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är samma som på Instagram, men mitt foto och användarnamn kom också med, plus att den var lite för stor (bred) för bloggen, så den fick försvinna igen ;) har dock filmat med systemkameran, så det blir nog mer film :)

   Radera