måndag, augusti 26, 2013

Badpojken och hans pappa

I lördags började vi på babysim med Algot, det blev stor succé! (Vad annars med tanke på att han älskar vatten - både att bada och duscha). Vi simmar hos Ersboda bad & Gym, i en liten, mysig simhall med varmt vatten. Det var superhärligt tyckte vi allihop. Så härligt att jag nog ska boka in mig på någon vattenträning, så fort Iksus ordinarie schema är tillbaka!

4 kommentarer:

 1. Josefin15:27

  Ha ha vilken go'klimp! Vad tur du har att han älskar vatten. :) Det tog drygt 2 år innan min son började göra det och babysimmet blev en flopp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, han plaskar redan så pass i badbaljan att han skvätter ut allt vatten, så vatten är hans grej :) Jag förstår att babysimmet inte blev någon hit direkt!

   Radera
 2. Mysigt med babysim! Tyckte det var så synd att det har varit ett så långt sommaruppehåll med simmer för vår del. Känns som att det kommer att vara en helt annan sak när vi börjar igen. Sedan hittade jag en bok på bibblo precis innan sommaruppehållet som jag gärna hade hittat tidigare. Kort och gott Babysimboken där det står lite mer om alla övningar man kan göra. Bra om man som jag gärna bill läsa lite också

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det förstår jag. Tyra är ju så mycket större nu! Den ska jag kika efter på vårt bibliotek, jag gillar ju också att läsa om det jag/vi gör :)

   Radera