lördag, maj 25, 2013

Om vi hade haft balkong

så hade jag gärna köpt den här möbelgruppen:
POPS Utegrupp 506372
...men det blir nog lite snålt på vår uteplats. Å andra sidan så är uteplatsplanen för i år mer "låt den vara som den är", med udda stolar och pyttelitet bord, köp sedan på rea i höst.

4 kommentarer:

 1. Carolina21:41

  Den strategin hade vi förra året =) Och GUD så vi fick vänta på rean!! Det snöade i princip då. Och hälften var slut. Så är ni lite yttepyttekräsna tycker jag ni slår till på det ni vill ha nu. Vi köpte en möbelgrupp på rean förra hösten (bord från ett ställe, stolar från ett annat), hade en hammock sedan tidigare, har köpt en till cafégrupp och en barnmöbel i år men känner oss inte färdigmöblerade ute ännu. Så har vi en stor tomt och en stor altan också ;)
  Kram Carolina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset! Efter att jag skrivit det här inlägget såg jag att nu kan man beställa sommarstortimentet från Ikea med hemleverans (det har man inte kunnat förut) - så nu blir det nog en beställning därifrån, för billigare än så blir det inte ens på rean misstänker jag ;)

   Vi har ju liten tomt men hyfsat stor uteplats, men mer än en möbel behöver vi inte (säger jag nu i alla fall).

   Radera
 2. Carolina21:20

  Låter vettigt, kör på det! Jag tycker i och för sig att ikea inte är tokbilliga på utemöbler de heller men de har ju en hel del fint. Generellt tycker jag utemöbler kan vara oförsvarligt dyra, med tanke på att de ofta är gjorda i material med tveksam livslängd. Jag tror prissättningen är gjord av strikt marknadsekonomiska principer: det kostar precis så mycket som kunden är beredd att betala...

  Kram Carolina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det fanns ett set i trä, med bord med två klaffar på tvåsitssoffa och två karmstolar för 2800 - kändes okej jämfört med mycket annat i prisväg...

   Nej, det håller jag verkligen med om! Irriterande dyrt (och man vill ju gärna ha något som håller, eller, i vart fall vi). Antagligen, som det mesta ;)

   kram

   Radera