onsdag, april 10, 2013

YouDos påskcrop

Har jag åtminstone åstadkommit ett bidrag till:
 photo DSC04268_zpsab7140dc.jpg
LO:en är gjord till deras lift-utmaning

5 kommentarer:

 1. Grattis till underverket och jättefin layout !!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag är nöjd (med bägge ;)

   Radera
 2. Jättefint!

  Trivs jättebra på praktiken förresten. Skulle absolut kunna tänka mig att jobba där. Riktigt trevlig personal överallt. Enda minuset är kväll- och helgjobb. Såg din makes namn på schemat när dom visade hur man tog fram det på datorn. Så han jobbar också där? Var ni där nånsin samtidigt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så bra att du trivs! Läkarsekreterarna (äsch, ni kanske heter något annat nu?) är alltid viktiga för mitt jobb (jag förstår inte hur ni lyckas förstå vad man vill att ni ska göra och se till att alla papper hamnar på rätt plats, irl och virtuellt? Sedan inser jag förstås att ni gör en massa annat som inte syns ;).

   Ja, han jobbar natt som akutläkare just nu (jobbigt när han jobbar+sover, för då får jag vara ensam måååånga timmar med Algot, men skönt för han har massor av lediga dagar!). Ja, vid något tillfälle har vi jobbat med "medicinsidan" samtidigt (men vi försöker att inte vara där samtidigt, det är inte bra för någon av oss tror jag) - då skrev vi "familjen Bergdahl" som läkare på liggaren på medicinexpen.

   Radera
 3. så vackert finstämd layout och läckra detaljer ♥ Tack för ditt fina bidrag till YouDos Påskcrop ♥ Petra

  SvaraRadera