lördag, mars 30, 2013

Påskcrop, del III

Här kommer min kit-LO som är en scrap-lift. Jag liftade dels upplägget med ett foto (även om jag, utifrån mitt foto, valde att lägga LO:ens tyngd åt vänster), jag valde också att ha ett stort tårtpapper med.

Även här var det många måsten, men till sist fanns allt där (bägge cardstocken, alla mönstrade papper, två die-cuts; en kant ovanför fotot och en längs ned under det turkosrandiga papperet - också bara kanten, två brads, en bit av bandet (i mitt fall klippt till "banner-kanter") och minst två blommor (tre, check!) - och får man klaga lite hade det ju varit bra om dekorationerna hade passat färgmässigt till papperen... Sedan kletade jag dit lite gesso - hjärtanen, stänkte över lite vit färg och lade till lite blingswirls och ett gem. Fotot är förstås på det nya, stora fotoobjektet i vårt liv ;)

Inte heller här var papperen riktigt i min stil, men jag vred och vände (och bände ;) på dem tills det ändå blev rätt bra. 

  photo DSC04091_zpsbc81d800.jpg

Man skulle ha med två brads, här är den ena:
 photo DSC04092_zps6d52e879.jpg

och den andra:
 photo DSC04093_zps62da08e9.jpg

6 kommentarer:

 1. Vilken ljuvlig liten bebis du har. Fint skapat, lycka till

  SvaraRadera
 2. Hejsan! Jättefint bidrag. Skulle du kunna berätta lite mer var du använt "kraven" och vad du lagt till osv. Tack för att du ville vara med! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, förlåt, det glömde jag! Nu har jag uppdaterat inlägget.

   Radera