onsdag, mars 06, 2013

Mer önskelista

för kläder - fast jag gjorde en beställning från HM häromdagen - djärvt med tanke på att jag hoppas slippa gå ned allt efter graviditeten (Jag stannar gärna på runt 60 kg, då har jag gått ned ungefär hälften, och det skulle kännas lagom), och att jag i så fall inte kommer ha den blekaste aning om vilken/vilka storlekar som är de rätta. Nåja, det jag hittills gått upp, förutom magen förefaller ha satt sig framförallt på rumpa och lår så de två koftorna jag köpte bör inte bli något bekymmer... ;)

Hur som helst, jag surfade in på Indiskas hemsida, och trots att jag inte är något fan av Indiska (jag tror det är lukten som gör det?) hittade jag ett par godbitar:

Fast egentligen var det de här söta äggkopparna jag ville titta närmare på:
Alla foton från www.indiska.se

6 kommentarer:

 1. Lukten? Har jag aldrig tänkt på. Men så är jag också ett stort fan av Indiska :) Fast jag har nog inte handlat där på ett år nu...

  Själv har jag gått ned alla 17 kg nu, men jag har vuxit 1-1,5 kupstorlekar under graviditet och nu när jag ammar...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det luktar nästan alltid lite rökelse/doftljus där, vilket rätt ofta gör att jag börjar nysa - och det gagnar inte affärerna direkt ;) Men nu ska jag nog ta mig dit snart ;)

   Ja, de flesta går ju ner allt, men det skulle vara smidigt att inte göra det!

   Radera
  2. Aha :)
   Nej, det jag tänkte var att kläderna kan sitta lite märkligt även om man går ned alla kilon

   Radera
  3. Nej, det kan jag tänka mig. Jag har en del kläder jag misstänker att jag aldrig riktigt kommer passa i igen, viktnedgång eller inte ;)

   Radera
 2. Anonym17:52

  Jag älskar Indiska, hittar nästan alltid något när jag är där, men dock inte idag. Stod faktiskt och tittade på den första klänningen just idag. Den andra klänningen var jättesöt, ser väldigt somrig ut. /Gunilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag går rätt ofta dit, men handlar sällan där! Nu ska jag nog försöka ta mig dit snart i vart fall :)

   Radera