torsdag, februari 28, 2013

Diverse (baby)fix

I veckan var vi till bästa I-M och hämtade bra-att-ha-saker som spjälsäng, bärsele, skötbord och lite annat diverse. Dessutom mailade M till NTF om babyskydd till bilen, de svarade glatt att det bara var att komma förbi och hämta, man behövde inte förboka. Roligast tyckte jag ändå var att hon som svarade på mailet skrev "några kommer ett par veckor innan planerad förlossning, andra medan frun och barnet vilar ut på BB".

Förresten, sedan jag började äta björngalla varje kväll är klådan mycket bättre!

4 kommentarer:

 1. Vad kul att allt börjar komma på plats! Lycka till med ledigheten och förlossningen, och själva bebisen såklart!!
  Hälsar Henrietta (också scrappande läkare, i Småland, som läser din blogg via Google Reader och är alldeles för dålig på att kommentera!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, det är skönt, började känna mig lite väl sen... Nu är det mest den där BB-väskan kvar. Jag är också alldeles urusel på att kommentera så det är ingen fara!

   Radera
  2. Jag skulle förstås gärna läsa i din blogg också, så jag skickar ett mail :)

   Radera
  3. Såklart får du läsa min blogg, fast den är sorgligt ouppdaterad. Håller mest till på Facebook och instagram (henri1ae). Fast jag borde se till att uppdatera den mer - är också föräldraledig från den här veckan, fast föregånget av två veckors semester. Och bebisen borde ha tittat ut i förrgår. :D Nåja, jag njuter av lugnet och umgås med fyraåringen så länge som jag kan. :)

   Radera