söndag, februari 24, 2013

Äntligen!

Eller snarare, kors ljus i taket. Vi har verkligen inte lyckats bestämma oss för lampor i hallen på övervåningen, barnrummet och arbetsrummet. I hallen på övervåningen satt den gamla arbetsrumslampan (och gör förvisso ett förträffligt jobb), men därmed har vi ingen lampa i arbetsrummet (förutom en uplight, vilket inte riktigt är att rekommendera - det blir inte så bra ljus). Jag har tittat på nätet, i butiker, på nätet, i butiker, i butiker men igår svängde vi in på Elkedjan och handlade (helt spontant, ingen av lamporna hade vi tittat på tidigare). Vi har ju ganska lågt i tak, så vi är lite begränsade - dessutom vill jag ha mycket ljus, vilket är den stora begränsningen (förutom de vanliga bryderierna, bra pris, lätt att flytta/byta lampa i, etc ;) Till barnrummet blev det en enkel, men ändå lite rolig LED-lampa från Belid, i verkligheten ser det lite ut som en blomma.
 
Till övre hallen (som är extremt tråkig i vitt...) blev det en lite roligare taklampa nu, från By Rydéns:
Blommorna på skärmen ska tydligen göra fina mönster på väggen, vilket kan behövas där uppe. 

Arbetsrummet då? Ja, det får tillbaka sin vanliga lampa - varför ändra ett vinnande koncept? ;)

För övrigt har maken arbetat med köket i helgen, äntligen börjar vi bli färdiga (som att jag har slut på inrednings/renoveringsidéer... Eh, nej ;)

2 kommentarer:

  1. Wow vilka tjusiga lampor! Lampor kan verkligen kosta skjortan, men tur att dom håller i nästan oändlighet.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Vi är riktigt nöjda, den övre (till barnrummet) ser verkligen ut som en blomma där den hänger och ger riktigt bra ljus! Ja, lampor är oproportionerligt dyra, och det gör det ändå svårare tycker jag, för då vill man verkligen slippa byta för att man inte blev nöjd...

      Radera