torsdag, september 13, 2012

Puh!

Vad kokböcker jag (nej, jag kan inte skylla på maken här) har. Rensar och rensar och rensar. Varför jag inte behåller dem? Kokboksutrymmet kommer halveras när vi flyttar (helt frivilligt), och dessutom, bättre att behålla det jag använder...

2 kommentarer:

  1. Jag är jättedålig på att använda de jag har. Kollar gärna efter nya men inser att jag inte borde då de oftast blir stående... När jag ska ha inspiration numera blir det oftast matbloggar el nätet i största allmänhet.

    SvaraRadera
  2. Jag har också flyttat över mitt receptletande mer och mer till internet. Det känns som att det är lättare att söka fram ett recept där, speciellt om jag redan har en tanke om vad jag är sugen på men inte har ett helt recept. En rolig fördel är att man ofta kan läsa andras kommentarer om vad de tycker om receptet i fråga. Nackdelen är att det ofta är få och små bilder på maten. Bilderna i böckerna brukar vara av bättre kvalla. Tur i oturen så har vi inte heller så många receptböcker att vi behöver rensa just nu.

    Tack så hemskt mycket för igår. Jag fick en riktig energikick av att träffa dig trots att jag kände mig trött före, och var på gott humör resten av dagen. :-)

    SvaraRadera