tisdag, augusti 28, 2012

Några husinköp till

(ja, snarare, inköp till huset, några fler hus har vi inte köpt ;) Jag är löjligt förtjust i detaljer, och instämmer helt och fullt i att det är de små, små, detaljerna som gör det. Vän av ordning tycker nog kanske ibland att jag missar skogen för alla (träd) barr, men det tycker inte jag. Idag har jag i vart fall surfat inredning, och hittat några godbitar (och beställt sånt jag sneglat länge på ;). Först en ny pappersrullshållare, den vi har nu är bra, men vi flyttar den runt i köket och att spara arbetsyta är aldrig fel:
foto från bluebox.se 

Sedan en rolig brandvarnare, den har jag planerat köpa länge. Fast först var vi tvugna att hitta ett hus till den:
foto från bluebox.se 

Till sist en ny badkarspropp (jag vet inte om det nya badkaret har en propp, men, tja, annars får han väl sitta på kanten). Fast lite synd är det om Anka-Panka som vi har badkarsproppen fäst i nu. Hon kanske blir ledsen?
foto från bluebox.se 

Alltihop beställde jag från bluebox.se. Annars har jag hållit hårt i plånboken vad gäller nyinköp, men å andra sidan blir det väl en del inköp när vi väl får huset, nytt köksbord behövs, bortsett från små, billiga saker som färg, tapeter och eventuellt nya golv... ;)

3 kommentarer:

 1. Men guuu så fina/läckra detaljprylar! Blir lysande de där! Spännande å få se hur ni bor sen :-) bilder, bilder :-) när flyttar ni? Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den 15:e oktober får vi tillgång till huset, så den veckan är vi lediga (hoppas vi!) och kan fixa lite innan, typ måla lite furutak (av de 105 kvm furutak vi har att välja på ;), eventuellt tapetsera någonstans. Möblerna kommer i slutet av veckan. Självklart blir det bilder! Så får du/ni komma och titta irl också förstås ;)

   Radera
 2. Åh kanske måste köpa en sån där brandvarnare jag med, till min nya lägenhet. Stort grattis till huset. Jag har varit dålig på att hålla mig uppdaterad på din blogg men Lisa berättade om husköpet när hon var här förra veckan :).

  SvaraRadera