fredag, maj 18, 2012

Photo A Day - (18) Something you bought

I helgen tog vi tag i vår balkong, sopade, rensade och fixade. Vi köpte trall som vi la på balkonggolvet, lite nya växter och en liten piedestal att ha i hörnet med en kruka på. Det blev riktigt bra (om jag får säga det själv).

Före:
PhotobucketPhotobucket


Efter:
Photobucket Photobucket

I balkonglådorna växer luktärt och slingerkrasse (jag hoppas de inte fryser bort. Hopplöst kall vår det här!). Slingerkrassen tänker jag ska växa upp längs med solcellslamporna. I krukorna finns örter; rosmarin, persilja, timjan och mynta. Citronmeliss och basilika har jag planterat i två blåprickiga tekoppar. En röd rudbeckia står i krukan på piedestalen.

När det blir dags att sitta ute kommer det fram ett par blå stolsdynor och, när det behövs, en vit filt. Så småningom ska jag odla sallad och vitlök i de stora krukorna och en lavendel i kruka brukar vi alltid investera i. Fint så.

Här finns utmaningen i sin helhet. 
Dag 1 - You. Dag 2 - Breakfast Dag 3 - Something you adore Dag 4 - Letterbox 
Dag 5 - Something you wore Dag 6 - Makes you smile Dag 7 - Favourite 
Dag 8 - Your sky Dag 9 - Daily Routine Dag 10 - Childhood Dag 11 - Where you sleep
Dag 12 - Close up Dag 13 - In your bag Dag 14 - Something you're readeing
Dag 15 - Happiness Dag 16 - Morning Dag 17 - Water
Dag 18 - Something you bought

1 kommentar:

  1. Fint! Verkar skönt med trall, men jag funderar även på budgetalternativ som att slänga ut en typ trasmatta i plast så vi iaf får en gång tvärs över balkongen. Får se vad det blir...

    SvaraRadera