onsdag, december 08, 2010

Nu har vi använt

Philips Wake-Up Light, som vi fått köpa billigare via en Buzzador-kampanj. Hittills är jag rätt förtjust, mest för att jag tycker det är skönt att vakna när det är ljust i rummet. Sedan tycker jag inte att jag vaknar piggare och mer utvilad - men å andra sidan är det mörkaste och tröttaste december nu så jag hyste inga enorma förhoppningar heller. Så, plus för lampfunktionen (och för det faktum att den är hel, vår gamla klockradio hade fallit i golvet och högtalarna lät urk!), för att man kan ha två tider inställda (smidigt när vi ska upp olika tider) och för att den faktiskt är rätt snygg. Inga minus, jag hade inte förväntat mig att vakna pigg och är inte alls besviken.

2 kommentarer:

  1. Tusen tack för dina "hejarop" och lyckoönskningar i bloggen! De värmer verkligen ska du veta. Jag sitter här och är alldeles tårögd av alla fina kommentarer. Hoppas att du får en utomordentligt fin jul tillsammans med din familj och att du slipper åka in och jobba på julafton. Det låter roligt att din pappa delar ditt pysselintresse inför pyntningen av julgranen. Det är klart att man får hänga på alla prydnader som man vill. Pynta på! :-) Hm, låter som en bra grej det där med wake-up light. Jag har funderat länge på att köpa en men aldrig kommit mig för. Kan man verkligen vakna endast av ljuset eller ställer du in någon form av ljud också?

    SvaraRadera
  2. Det där lät som något jag borde skaffa mig! Vintern är alltid tung, speciellt när man ska upp till jobbet i det kol-svarta. Disney-land HK var verkligen superkul, nu blir det disney-land USA nästa!! ;) Kram

    SvaraRadera