onsdag, september 09, 2009

Hmm, det är ju ett rätt roligt datum idag

- varför är det så mycket mindre prat om 090909 än det var om 080808? Nåja, nu har jag uppmärksammat det. En annan sak jag tänker göra er uppmärksam på är att jag tänker dricka läsk till middagen. Det brukar jag inte göra mitt i veckan, men idag känner jag att jag vill fira lite (M är på orkesterrep så han får inget, och nej jag dricker inte läsk för att jag är gravid eller så, så slipper ni fundera på det. Jag gillar läsk) - jag har nämligen fått jobb efter AT:n! Tjoho, precis där jag vill vara. Andra sätt att fira detta på som jag också gör är att tvätta. Så man håller sig på jorden och inte blir alltför upprymd.

9 kommentarer:

 1. Grattis, grattis!! Vad roligt!

  SvaraRadera
 2. Åh, vad kul GRATTIS!!!

  SvaraRadera
 3. Grattis!! Nyfiken som man är undrar jag ju var då?!

  Angående 090909 tycker jag Umeå borde uppmärksammat detta mer! Alla nya stockholmare födda 080808 fick t.ex. livslång fri entre på Grönan. Nej, Umeå får jobba lite på 090-andet tills nästa årtusende! =)

  Kram Carolina

  SvaraRadera
 4. Stort grattis till jobbet, vad kul!
  Passar på att tacka så jättemycket för de superfina byxorna och kortet som kom med posten idag till Johanna, vi blev jätteglada! Tusen tack, du är för go! *kram*

  SvaraRadera
 5. MEN vad roligt! STORT GRATTIS!!!

  å stort TACK för det underbart fina supersnyggiga kaos-kortet! ♥

  SvaraRadera
 6. Hehe. Jag blev så förtjust i att skriva 090909 så jag har fortsatt att skriva det på bokningsunderlag även igår och idag.. :)

  Grattis till jobb! Vart blir det?

  Äh, vadå inte dricka läsk under veckan? Det är bara att göra. Men man kan ju låta bli att bälga i sig 2-3 L cola dagligen som jag har sett vissa personer göra.. :)

  SvaraRadera
 7. Stort grattis!

  SvaraRadera
 8. Anonym09:06

  Hej hamnade på din blogg bara så där, vet inte hur... Jo jag googlade på dopkort! Det här med 080808, siffran åtta är mer speciell numerologiskt sett. Det händer alltid mer omvälvande saker ett 8 år typ. Du får forska vidare! Lise

  SvaraRadera
 9. Grattis till drömjobbet!

  Jag tycker också roliga datum är häftiga. Skulle ha varit kul att göra speciellt på nåt sånt datum. 070707 var ju häftigt och att det inträffade mitt i sommaren på en lördag vill jag minnas. Inte konstigt det var många bröllop då. Om vi ska gift oss blir det väl snarare 111111 eller nåt för jag drömmer om bröllop 2011. Synd det inträffar på vinter då. ;)

  SvaraRadera