söndag, maj 31, 2009

Varför måste alla kurser

hos studieförbunden börja klockan 18.00? Är jag verkligen den enda människan i Sverige som slutar jobbet klockan 17.00 och därför har svårt att 1. byta om, 2. ta mig hem 3. laga och äta middag och 4. åka iväg till kursstället till klockan 18? Jag har inte heller ett jobb där jag kan sluta en halvtimme-timme tidigare en dag i veckan. Hur gör alla andra?

3 kommentarer:

 1. Vi gnäller om det precis som du och kommer fram till att det går inte att anmäla sig till någon av deras kurser ;)

  SvaraRadera
 2. Jag håller med, men har samtidigt haft förmånen att under det senaste året kunna sluta tidigare en dag i veckan för att hinna till min oljemålningskurs, som börjat kl. 16.00!!!
  Den stora förmånen kommer nog att bli svårare att uppnå när jag byter jobb men då får jag försöka hitta någon annan målarkurs istället, hoppas på det iaf...

  SvaraRadera
 3. Fast... Vadå hem och laga middag först? Är det bara här i Stockholm man gör sådana aktiviteter i direkt anslutning till jobbet och SEN åker hem? Två matlådor istället för en den dagen - det är väl inte så svårt. Det blir en lång dag, men är det en bra kurs så är det förhoppningsvis värt det!

  (Skulle jag åka hem efter jobbet, så skulle jag aldrig i livet orka ge mig ut igen... Man är ju inte 20 längre. Inte jag iaf...! ;o) )

  SvaraRadera