måndag, april 06, 2009

Post-AT-stämman

Jag är hemma igen från ett vårsoligt Stockholm och AT-stämman. Fantastiskt välorganiserat och jag har lyssnat på så många bra och givande förläsningar, varit med på flera lärorika workshops, shoppat, ätit god mat, druckit gott vin, och framförallt umgåtts med trevliga kollegor från hela Sverige -Karolina, Carolina och Johanna med vänner samt mina kollegor från Umeå (som inte bloggar ;) gjorde helgen ännu roligare. Jag vill åka igen! (och jag vill inte befinna mig i ett grått och snörikt Umeå - jag vill ha vår)!

Det var roligt att träffa så många andra i samma situation, med ungefär samma kunskaper och erfarenheter som alla funderar på samma saker (frågan "vad ska du göra efter AT?" ställdes inte bara en gång under stämman) - det gav verkligen ny input och nya tankar och idéer. Jag hoppas vi ses snart igen!

3 kommentarer:

 1. Åh låter härligt! Jag shoppade ju handdator med program för min utbildningspott så det blev aldrig nån AT-stämma för mig (har väl iofs nästa år på mig också om jag verkligen skulle vilja betala allt själv).

  Rasmus ska göra ST på samma vårdcentral som han är nu, blir nog jättebra!

  Ja, du får gärna skicka din lista till mig! Jag har massor av fina teckensnitt, men allt för många saknar åäö och då är de ju hopplösa att skriva journaling med. Till rubriker funkar det ju att fixa egna ringar och prickar, men till en lång text...

  Kram!

  SvaraRadera
 2. jo det ska se ut som ett löv ;) vad gör ni i påsk? inte på väg neröver nåt ?=)

  SvaraRadera
 3. Jag hoppas också att vi snart ses igen! Det var verkligen jättetrevligt och välorganiserat och bra på alla sätt. Jättekul att vi hann träffas så pass mycket under helgen också!

  Kram Carolina

  SvaraRadera