måndag, mars 30, 2009

Jag känner mig

som den enda i världen som inte väljer de karriärmässigt bästa dragen, utan de som (jag tror) är bäst för mig som person.

Edit 090331: och jag är helt övertygad om att jag väljer rätt, men det har jag en känsla av att alla andra inte är. Nåja, huvudsaken är faktiskt att jag är nöjd!

3 kommentarer:

 1. Det är väldigt starkt gjort att göra just de valen som känns bäst för dig som person.

  Jag tror du kommer må bättre och bli lyckligare av att du är stark nog att göra dessa val än de val som anses "rätt" karriärmässigt sett.

  Du imponerar stort på mig iaf genom att vara så stark och utgå från vad som är bäst för just dig!

  SvaraRadera
 2. Haha, jag tror inte att du är ensam!!! :) Jag borde väl t.ex. varit klar med min AT för åtminstone ett år sen och därmed haft betydligt högre lön nu... Istället kommer jag inte att bli klar det närmaste året heller. Men det känns som att det inte spelar så stor roll så länge man mår bra.

  Jag älskar morfar-korten också, urfina!!!

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Men du - förr eller senare kommer verkligheten ikapp alla de (oss) som gjort fel val vid något tillfälle, och då måste man backa, göra om och göra rätt. Det är helt klart att föredra att göra rätt från början. För i längden tror jag inte att någon funkar med att välja karriär och välja bort det som är sig själv, så att säga.

  SvaraRadera