måndag, januari 12, 2009

Jag har fått en utmärkelse


- och ni kan inte tro så stolt och glad jag är över den. Extra roligt är att den kom från en tjej som jag inte ens visste att hon läste min blogg! Tack snälla Malo.

Så här lyder kriterierna för denna award:
Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa! Kopiera in texten och bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare.

- och så de åtta andra bloggarna: LillaSara (som skriver och berättar om sin vardag och sitt pyssel), Wih (en mycket trevlig pysslerska som bor trivsamt nära), Hattifnatt (som är nyhetesgurun nummer 1 inom scrapbookingvärlden, om någon ny produkt snart släpps så vet hon om det), Jenny-Li (som har så många läsvärda inlägg att reflektera över och dessutom är en fantstisk scrappare), Tettiz ("less is more" och ingen gör det så bra som Tettiz), Linaliten (är en riktig raring och blandar vardag med pyssel i sin blogg), FridaKarolina (som jag är mycket glad över att hon börjat blogga igen), DrAnnika (Umeåbo i förskingringen som gör ljuvliga kort).

6 kommentarer:

 1. TACK du sötnos för utmärkelsen!

  SvaraRadera
 2. Nämen gulle! Tack!
  Jag är usel på att föra sådant här vidare så ta det inte personligt - men det värmer!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. gratulerar! =) *kram*

  SvaraRadera
 4. Åh, wow, tack såå mycket! Oj, vad glad jag blev över detta, ska göra mitt bästa för att förvalta utmärkelsen... kram! :)

  SvaraRadera
 5. Snälla söta du - vad glad jag blir, och rodnar ända upp till öronen! Jag gillar särskilt det där med "vänskap" i awardmotiveringen, så jag ska med glädje skicka vidare!

  Tack än en gång!

  SvaraRadera
 6. Du förtjänar utmärkelsen!

  SvaraRadera