tisdag, januari 20, 2009

Födelsedagskort

till myrpappan (som, såvitt jag vet, inte läser här - sluta läsa nu annars!). Myrpappan älskar färg, förr hade han ofta tre nyanser av rött på sig (det låter förfärligt men det var det faktiskt inte), dessutom är han passionerad fiskare. Jag fiskar också och vet därför att mygg är en vanlig ingrediens på fisketurerna, betydligt vanligare än fisk (min pappa är förvisso en rätt bra fiskare, men det är svårt att slå myggens stora antal - fem myggor är fler än fyra fiskar, som bekant).

Slutpratat, här är kortet:
Cardmaking
Tack snälla Wih för lånet av papper, stämplar och allt annat. Vi pysslade nämligen enligt Pite-modellen*


*Pysslaren som kommer på besök tar inte med sig egna pysselsaker (om inte han/hon vill använda något särskilt) utan pysslar uteslutande med värdinnans/värdens pysselsaker. Detta fungerar mycket bra eftersom en pysselträff ofta följs av flera och man kan då alternera mellan vem man är hos och pysslar (så kostnaderna sprids, på flera sätt ;).

4 kommentarer:

 1. najs kort =) till och med myggen ser ju charmiga ut..d bovarna =)

  SvaraRadera
 2. Åh vilket härligt kort!!!

  Lät som ett bra pris för skivan, hoppas att du blivit nåt klokare i ben-frågan... Många tips har du ju fått i alla fall!

  *kram!*

  SvaraRadera
 3. Vilket fint kort :)
  Gillar er modell att man scrappar med värdinnans saker. Kul med lite ombyte och prova saker som man själv kanske inte har.

  SvaraRadera
 4. Wow, vilket läcker kort!
  Myggen ser nästan lika läskiga ut som på riktigt... ;0)

  SvaraRadera