onsdag, november 05, 2008

Jag läste ett inlägg hos Rimna

som fick mig att tänka till lite, här kan ni också läsa det.

Jag tycker, att om man inte vill riskera att det man själv gjort "kopieras", så ska man förstås inte blogga dem heller. Jag använder min blogg dels som en dagbok, more or less, men också för att visa, och förhoppningsvis inspirera andra. Jag inspireras också glatt av andra människors alster, och vet jag varifrån jag fått inspirationen, så länkar jag/hänvisar dit, men det är inte alltför ofta (tyvärr, jag önskar jag var mer välorganiserad...).

Jag blir heller inte upprörd om någon använder min idé och sedan inte talar om att den kom från mig - det är inte ens ett bekymmer för mig. Som sagt, vill jag "hålla" på något, så bloggar jag det inte.

Sammanfattningsvis - låt er inspireras, CASE:a om ni vill - jag tycker bara att det är smickrande!

Däremot skulle jag förstås inte uppskatta om någon tog mina foton, och använde dem utan att fråga eller hävdade att det var deras egna - och därför är jag också mer försiktig med att lägga ut dem i bloggen.

Hur tänker ni?

6 kommentarer:

 1. Tycker helt klart du ska testa Biltemas dubbelhäftande tejp, jag klarar mig inte utan den! :)
  Nej du, några hemmagjorda gröna godisgrodor hade jag inte tänkt ge mig på... *fnissar*

  SvaraRadera
 2. Jag håller med du.
  Jag inspireras av många olika pysslare, och självklart lånar man idéer lite här och var (och jag är dessvärre ganska dålig på att komma ihåg var jag fick idéerna ifrån!).
  Om man inte vill riskera att kopieras så får man väl försöka att vara så unik i sitt skapande så att ingen kan apa efter...

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Lämnar ett litet spår efter att ja varit här och tittat runt lite...

  SvaraRadera
 4. Karolina15:33

  Mycket möjligt. Mats ska presentera sitt exarbete 17/11 så han kommer ju att vara uppe den veckan. Jag är ledig så, ja, det är möjligt, men inget bestämt.

  SvaraRadera
 5. Jag håller stenhårt med du!

  SvaraRadera
 6. Jag håller med dig totalt, jag inspireras av allt och alla och kan omöjligt komma ihåg var jag såg vad. Jag vill också inspirera och tycker det är en sådan skön och cool stämning mellan scrappare överlag att jag inte alls förstår varför folk skulle bli sura av detta (men jag vet att jag läste i någn blogg att någon var sur över detta, minns bara inte var jag läste det, hehe).

  Fortsätt blogga och kolla bloggar alltså!

  SvaraRadera