onsdag, november 12, 2008

Dålig kommunikation? *fnissar*

M och jag köper varje vecka snabbmat på universitetsområdet av samme man. Oftast beställer vi varsitt skrovmål, och då vill jag inte ha dressing eller ketchup på stripsen. Detta fungerar alldeles utmärkt så länge M beställer. När jag beställer (åt mig själv eller åt oss båda) har följande scenarion utspelat sig:
1. jag får både dressing och ketchup på stripsen (inte bara en gång).
2. jag får ingen dressing alls, inte ens på hamburgaren (sist fick jag heller ingen lök, sallad eller ost - det hade väl kanske tagit slut?)
3. jag får extra mycket dressing (kanske för att kompensera för att jag inte brukar ta någon? Eller :)

Ibland beställer jag andra saker, då kan man råka ut för spännande saker också:
1. mannen i fråga tittar på en som "beställer hon inte fel nu" eller "ska hon ha dressing idag, när hon beställer kebabtallrik" - men man får rätt mat, eller så kan det vara som idag:
2. killen före mig i kön beställer en falafelrulle, jag en kebabrulle. När maten är klar lägger mannen ihop maten i en kasse (borde han inte känna igen M och veta att det här var någon annan? Vi har ätit där i stort sett varje vecka under terminstid sedan hösten 2006...!) till oss bägge, mumlar något om "kebab till höger falafel till vänster" (jag lyssnade inte för jag förstod inte att det rörde mig, det var egentligen fler före oss). Jag och killen som var före i kö ser lite förvånade ut och jag påtalar att vi inte hör ihop (och heller inte vill ha vår mat ihop). Vi betalar var för sig och killen säger "visst sa han kebab till höger"... jag sa att jag inte hörde, men vi tog de rullar han föreslog. Jag sa "det är nog mer synd om dig, om du får min kebab, för jag äter ju falafel". Skrattande gick vi åt varsitt håll och när jag sedan började äta så var det, just det - falafel! (Så skulle du kille som var med läsa det här: ursäkta, men det var faktiskt du som valde)!

5 kommentarer:

 1. Oj, låter spännande att köpa mat av honom!

  SvaraRadera
 2. FridaKarolina23:17

  Hahaha, den historien låter nästan lite som en vandringssägen. ;-)

  SvaraRadera
 3. *fnissar hysteriskt* :)
  Spännande!

  SvaraRadera
 4. *ASG* så roligt! Det är lite "bingo igen" över kebabvagnen!

  SvaraRadera
 5. Kan inte hjäpa det med denna historia blir man ju otroligt glad av att höra. :-)
  Tycker lite synd om dig, att han aldrig kan LYSSNA och LÄRA sig, man tycker han borde vara mån om sina kunder.

  "fnissar för fullt!
  ~Kicki~
  http://blogg.aftonbladet.se/8948/

  SvaraRadera