tisdag, mars 04, 2008

Så var den gamla sängen

äntligen såld! Den har stått och skräpat i vår hall sedan vi köpte den nya, och vi har haft en annons ute på blocket. Idag ringde en man och ville ha den på stört (och vi som ringt till myrorna och sagt att de fick sängen, nåja, med tanke på det otrevliga bemötandet vi fått så var det bara bra att de inte fick den)! Även vårt gamla tv-bord är borta. Det är så skönt att bli av med alla gamla saker som vi inte längre behöver. Vi har sålt dem billigt, eftersom det viktigaste har varit att slippa dem och inte att få in pengar.

Jag har börjat fundera på en röd matta (en låååång) i hallen - den skulle matcha bra med alla andra röda detaljer vi har där. Helst en trasmatta i röda nyanser - absolut inte en plastmatta! Dessutom behöver vi en ny sån-där-matta-som-man-torkar-av-skorna-på-när-man-kommer-in eftersom den gamla är full med vit färg efter den målare som var här och målade samt tapetserade i köket i veckan... (Jaja, den är ju faktiskt snart 8 år gammal - och han tog faktiskt bort allt det som kommit på korkmattan och tröskeln i hallen samt det han målat på de bruna listerna och proppskåpet i köket... Ehrm). Köket blev i alla fall så läckert med den röda fondväggen - ett helt annat, mycket varmare kök!

2 kommentarer:

 1. Skönt att bli av med sängen! Och nu vill vi ju så klart se bilder på köket också!!!

  Vi hade det bra i Umeå, och det var bara för att vi just hade setts som jag inte meddelade er att vi var i stan. Vi hade som vanligt fullt upp ändå.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Sundsvall för tillfället i alla fall. Vi har väl planerat att bli klara med vår AT nån gång... ;)

  Hugos sele är också från när Rasmus var liten, så ni verkade ha både likadana selar och likadana vagnar! Kan det vara så att utbudet var mindre på den tiden?

  SvaraRadera