söndag, november 25, 2007

Vardag efterlyses!

Efter först ha jobbat som en liten, hmm, myra, med att få iväg avhandlingen till tryck, därefter tillbringat tio intensiva dagar i Japan, för att sedan packa ihop lägenheten (inte själv förstås) och flytta den 1/11. Efter detta laddat i två veckor inför disputationen och självklart disputerat, bara för att veckan därefter vara engagerade i medicinarspexet (det vill säga all ledig tid + lite till ) så längtar jag efter lite vardag! Allt har varit roligt och givande på sitt vis, men tröttande tillsammans. Dessutom har jag blivit förkyld. Inte för att det gör mig förvånad efter en oerhört intensiv höst. Tyvärr är sambon utplacerad på vårdcentral i Ullånger (denna metropol) nästa vecka, så riktigt vanlig vardag blir det inte. Nåja, det ska bli skönt att vara hemma på kvällarna och bara ta det lugnt efter middagen.

1 kommentar:

  1. Så himla mycket grattis till att ha klarat av disputationen!!!! Hoppas att du kan njuta av att ha lite lugna kvällar och att allt blir ÄNNU lugnare och mer vardag snart. :)

    Vi får se hur det går med det fortsatta heminredandet här hos oss. Energin och intresset går lite i vågor och vi gör ett ryck här och där. :)

    SvaraRadera