onsdag, november 07, 2007

Jag har löjligt svårt

för att dekorera mitt hem, jag gillar t.ex. inte prydnadssaker. Några få har kommit över min tröskel, bland annat en gul Sundsvalls-drake (en miniatyr av dem som finns på stadens gator och torg för er som varit där). Hur som helst, de få dekorationer jag har är ofta 1. blommor eller 2. inte blommor men befinner sig ändå i fönster runt om i lägenheten (jodå, det gör draken med). När jag surfade in till Isa forms hemsida (kvinnan som även designat för Cult, m.m) så hittade jag en dekoration helt i min smak - en fönstertavla:

Vi har valt den med knopparna på och kommer ha den i vårt vardagsrumsfönster - ett lågt halvfönster. Jag tror det blir perfekt!

Förresten, _får_ man sätta upp kort man tagit själv (skriva ut, rama in, sätta upp)? Jag har tagit några bilder vi tänkt ha i köket men även en vårbild som skulle passa i vardagsrummet. Eller är det väldigt egoistiskt? (Jag har lite svårt för tavlor också, mest för att tavlor antingen är 1. dyra eller 2. fula (kombinationen 1+2 är ju inte heller helt ovanlig i och för sig) och alla tavlor vi äger tenderar ha disneyfigurer som motiv...

Edit: det vore om inte annat väldigt roligt att sätta upp en tavla med flusvampar i köket - men det ska jag nog inte göra :D

4 kommentarer:

 1. Jag har också toksvårt för att dekorera. Möbler och lampor är jag bra på men sedan tar det stopp. Jag har inte ens fått in en vettig matta i mitt hem. Nu ska jag leka lite på balkongen men det är svårt för jag vill inte känna det som att jag blir överfallen av prylar när jag kommer hem. Men visst är det svårt!

  SvaraRadera
 2. Klart du ska anvanda dina fina bilder du tagit sjalv!!! Vanner till mig ahr gjort det hemma cohd et ar jattejattefint och PERSONLIGT!!! *hejaheja*

  poss och kraaaaaaaam
  A

  SvaraRadera
 3. lina18:35

  hejsan!
  kul med en ny läsare som kommenterar hos mig. :) och jasså minsann, det såg bekant ut på mina bilder. :) du har inte några sundsvallstips åt mig?
  och självklart ska du hänga upp egna bilder. i datorn ligger de ju bara och skräpar. :)

  SvaraRadera
 4. Klart man kan, jag har massa foton på väggarna.
  Jag tycker egentligen inte om foton utan har hellre målade tavlor, men Greg envisas med att framkalla mina foton i storformat!
  Boxa ner Jante från axeln nu :)

  SvaraRadera