onsdag, oktober 31, 2007

You make me smile award

Jag tackar som allra ödmjukast för det "you make me smile award" som Maxell och Hattifnatt gett mig. Tack tjejer!


Här är de flickor som får mig att le:
Maxell vars LO:er jag verkligen låter mig inspireras av - att vi sedan inte har riktigt samma scrapstil är faktiskt något helt annat. Att våga kombinera som Maxell gör är en utmaning för mig.

Hattifnatt/Maria inspirerar också. Saknar jag kortinspiration finns den här! Dessutom frestar hon med nya prylar, så väl scrapsaker som annat.

Lilla Sara en tjej med samma jobb som jag (har egentligen) som flyttat till min hemort för att göra AT, är just nu mammaledig med sin lille son Hugo. Jag tycker det är så roligt att få följa med i Saras vardag och läser med glädje!

Karin bloggar om livet på ett underfundigt sätt. Dessutom inspireras jag av hennes scrap- och kortmakarstil. Det enkla är verkligen det vackra och hon lyckas alltid få dit de där extra små detaljerna.

Annika/Uma och Co jag är en riktigt sucker för vardagslivsbloggar och jag läser alltid om Annika och hennes dotter Umas äventyr.

Helena - vilka smycken! Dessutom en skön blandning av vardag och pyssel (och choklad, inte att förglömma). Här bjuds man vanligtvis också på bilder och berättelser om goda frestelser .

Himmel och ord handlar just om allt mellan himmel och jord, en blandning som tilltalar mig.

Dr Annika ytterligare en Umeå-bo i förskingringen som berättar om sitt liv i England.

Evelina/Wih som är en riktigt duktig kortmakare och scrappare som inspirerar mig med sin stil. Numera är vi också kurskamrater och funderar över saker som "björnar - hur många fanns det egentligen för 200 år sedan?"

2 kommentarer:

  1. Tack! gillar din blogg också *kram*

    SvaraRadera
  2. Tack för utmärkelsen, jag rodnar nästan (men bara nästan, jante har flyttat ut)! kRAm!

    SvaraRadera