tisdag, oktober 09, 2007

Nytt och blandat

Först två layouter i storlek 6x12 (12x6), en efter WebmosterHelenes skiss på swescrap-bloggen:

(skissen ser ni här). Skissen var verkligen rolig att använda - kanske kommer den till användning igen. Kortet på mig och sambon är taget med självutlösaren på kameran, vi sitter hemma i vår soffa =) Bilden är därefter manipulerad i photoshop med hjälp av en action jag hittade på nätet. Hela tanken med LO:n var att ge ett litet "gammalt", vintage-, intryck och jag tycker det blev helt okej. Att scrappa i 12x6-formatet (och 6x12-formatet) var riktigt skoj, det gick fort och var enkelt. Det blir säkert fler LO:s i det formatet, men jag tycker fortfarande att 12x12 är roligast! (Jag tror egentligen att det är det fyrkantiga jag gillar bäst...).

Sedan min tolkning av swescrapboks "Projektet hemligheter", mina starka sidor:

Den var riktigt rolig att göra, men inte min stil alls och jag är så där förtjust i slutresultatet, men det är inte målet som är målet utan vägen ;) F.ö. finns det lite dold journaling på den beige lappen med gröna snören i - även starka sidor har en baksida...

Sedan har jag gjort två kort med mina nya stämplar (och färglagt en hel drös med motiv, det är bra att ha några på lager - dessutom tycker jag det är så tråkigt att måla, det tar ju sån tid för mig!). Bägge korten kommer få text som passar till ändamålet när det är dags att använda dem.
Ren i blåsväder (efter en skiss någonstans ifrån):


Ett kort jag liftat tidigare blev liftat igen, men denna gång med en badren:

2 kommentarer:

  1. VAD du gör snygga saker, hörru! Synd bara att man inte kan få upp större bilder på dina alster, hade velat kika på dem mer i detalj liksom! Jag är nyfiken på att veta mer om dig, så du har blivit "tagen" - se min blogg för mer info! :-) Kram!

    SvaraRadera
  2. Men shitt så snygga grejjer bruden! *diggar skarpt*

    SvaraRadera