söndag, september 23, 2007

Jag inte bara jobbar,

och drömmer om inredning och flytt - jag pysslar också! (Fast just nu _är_ det mycket jobb, avhandlingen måste ju skrivas klar innan den går i tryck, alltså har jag jobbat från 10-16.45 idag också). Igår var det dock pysseldag och -kväll. Inspirationen var inte på topp, men till sist hade jag värkt fram två kort och en layout (det är mitt sätt att få "det att lossna" - tvinga mig själv... Jaja, alla blir saliga på sin tro ;). Här är korten:
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

...och layouten, som blev ganska enkel - för enkel? Vad tycker du? (Sambons spontana kommentar var dock "Oj, vilken snygg LO!" =)
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Jag tog en paus i tisdags och gick ut och fotade en stund vid Nydalasjön. Där träffade jag bl.a. på en ekorre som glatt lät sig fotas, det här kortet på c:a 2 m:s håll (där ser du Myr-pappan, jag väsnas inte alltid när jag är i skogen!) och sedan på mer behörigt avstånd uppe i en tall... Titeln är alltså "ekorr'n" satt i tallen! (Jag stod för övrigt under en annan ekorre som släppte ned "matrester" från ett träd, en ganska läcker känsla!).

Edit: ja, det är ju bra att de nya alstren matchar med bloggen - det ser så genomtänkt ut då ;)

2 kommentarer: